Vanaf 1 november 2013 verzorgen De Company en Salland Verzekeringen calamiteitenopvang voor verzekerden.

In het drukke leven van veel gezinnen is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op goede kinderopvang. Voor vaste en voorspelbare momenten is dat vaak prima te regelen. Maar als je als ouder of verzorger onverwacht ziek wordt of mantelzorgtaken moet verrichten, is het meestal moeilijk om snel calamiteitenopvang voor de kinderen te regelen. Salland Zorgverzekeringen en De Company hebben hiervoor samen een unieke service ontwikkeld. Hun klanten in Deventer kunnen vanaf 1 november eenvoudig calamiteitenopvang regelen.

 

 

Uniek aan de samenwerking is dat ook klanten van de zorgverzekeraar, die geen kinderopvang van De Company afnemen, gebruik kunnen maken van calamiteitenopvang bij De Company. Vanaf 1 november 2013 hebben veel Deventer gezinnen hierdoor de mogelijkheid om online kinderopvang te regelen voor calamiteitenopvang, bij wijze van spreken al voor de volgende dag. De opvangtijden zijn ruim, tussen zeven uur ’s ochtends en zeven uur ‘s avonds.

Het aanvragen van calamiteitenopvang kan eenvoudig online, via de websites van Salland Zorgverzekeringen (www.salland.nl) en De Company (www.de-company.nl). Ouders en verzorgers kunnen opvang aanvragen voor kinderen van 0-4 jaar (kinderdagopvang). Voor kinderen van 4-12 jaar (buitenschoolse opvang) is de service voorlopig alleen beschikbaar voor kinderen van scholen in Colmschate en De Vijfhoek.